Black Hill Group

Pecka Metal

Nimfas Corporation Serbia - ogranak u Feketiću.

Firma Pecka metal osnovana je 2018. godine sa sedištem u Bajmoku, poslujemo s iskustvom većim od 20 godina.

Kovane kapije

Naša osnovna delatnost jeste izrada kovanih ograda prema željama klijenata. Ukoliko i vi želite da odgradite svoje dvorište najlepšom kovanom ogradom koja je kvalitetna i dugotrajna na pravom ste mestu.

Kovane ograde

Kovane ograde vremenom ne gube svoju lepotu, a za ogradu od kovanog gvožđa uz pravilno održavanje može se reći da traje večno. Ograde izrađujemo prema odgovarajućih dimenzija, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije. Montažu kovane ograde vršimo na postojeće betonske ili čelične stubove ili na naše čelične stubove. Ograde od kovanog gvožđa štitimo od korozije odgovarajućim premazima i/ili toplim cinkovanjem.

Mašinska obrada metala

Pored osnovne delatnosti bavimo se izradom i kovinih balkona, zatim i uslugom zavarivanja i kompletnim bravarskim uslugama, krojenjem materijala i popravkom poljoprivrednih mašina. Obrada metala smatra se jako teškim i zahtevnim poslom, a mi se trudimo da ispoštujemo želje svojih klijenata posebno kada su u pitanju kovane ograde.

Od februara 2021. godine imamo na raspolaganju i jedan CNC Plasma uređaj, tako da vršimo uslužno sečenje metalnih limova sa tom mašinom. Radna površina stola 1,5 x 3 m, maximalna debljina lima S=15 mm.

Okolina poslovanja

PECKA METAL posluje na teritoriji Bajmoka i okoline. Do sada smo izradili mnogo kovanih ograda prema željama svojih klijenata. Zahvaljući stručnjacima, mašinama i znanju, naše kovane ograde mogu da traju večno. Mnogi klijenti se odlučuju za kovane ograde zbog njihove dugotrajnosti dok ih ostali obožavaju zbog.... LEPOTE.

Kontakt

Matična firma

Kontakt osoba: Laslo Pecka

Br. Telefona: +381(0)24/764-058
Mobilni: +381(0)65/5131-574

Mihovila Pavleka Miškina 2.,
24210 Bajmok, Srbija

e-mail: peckametal@gmail.com


Ogranak u Feketiću

Kontakt osoba: Lorant Pap

Br. Telefona: +381(0)24/4-101-558
Mobilni: +381(0)69/738-923

Zmaj Jovina 9.,
24323 Feketić, Srbija

e-mail: lorenszito@gmail.com

WEB:NIMFAS-Corporation Serbia

CNC Plasma cutting

Uslužno sečenje plasma uređajom.

Galerija proizvoda:

Ograda od kovanog gvožđa

Kovano gvožđe

Kovano gvožđe

Nadstrešnica

Kovano gvožđe

Kovano gvožđe

Toper (secko za strnjiku)

Dizalica za tovar veštaka

Kapija