Black Hill Group

Portfolio - Lorant Pap

Porodica

Zovem se Pap Lorant, rođen sam 26.08.1980. godine u Bačkoj Topoli, živim u Feketiću, Zmaj Jovina br.9. Neoženjen, Otac umro 15.01.1994. godine. Otac Pap Laslo, bio komandant štaba Teritorijalne Odbrane Mali Iđoš, majka Pap (Sabo) Julijana radila je u mesnoj kancelariji u Feketiću kao matičarka, trenutno u penziji. Sestra Boglarka (17.02.1984.) je bila studentkinja na Akademiji Lepih Umetnosti na smeru solo pevanje u Beogradu, sestra Valentina (24.01.1992.) završila specijalnu osnovnu školu u Feketiću i trenutno je članica Društva „Izida“.

Školovanje

Osnovnu školu sam završio u Feketiću (O.Š. Nikola Đurković), srednju školu u Subotici kao mašinski tehničar u MESSŠ (sada se zove Tehnička Škola Ivan Sarić).

Student (apsolvent) sam na Fakultetu Tehničkih Nauka, Uneverziteta u Novom Sadu, na odseku: Proizvodno mašinstvo i smeru Tehnologije u mašinstvu (zavarivanje, termička obrada, plastična deformacije, materijali – uglavnom tehnologije obrade bez skidanja materijala tj. strugotine). Preostalo mi je još jednog ispita i diplomski master rad do završetka studije. Fakultet moram da završim do 01.09.2021. godine. - Večiti student

Fakultet sam upisao 1999. godine i zbog materijalnih poteškoća sam morao da napravim pauzu od 2001. do 2004. godine. Posle sam se vratio na fakultet sa namerom da diplomiram kao mašinski inžinjer, zbog promene u 2005. godinu sada kao Master.

Radno iskustvo

Rad na računaru

Ostali sposobnosti

Kontakt

Viber

Postavljanje reflektorskog stuba na stadion u Senti

Skijanje na Alpima

Nastup sa tamburašima iz Feketića